Carport met berging

Een carport met berging

Ontdek het ultieme comfort

Poortservice maakt voor u ook een carport met berging waarin u ook uw fietsen, tuinmateriaal of tuinmeubelen veilig kan opbergen. 

Bescherm niet alleen uw auto tegen alle weersomstandigheden door een op maat gemaakte overkapping. 

Ook uw andere waardevolle eigendommen kunnen een plaatsje vinden in een stevige berging. Kies voor een schuifdeur of een draaideur, met of zonder ramen.

Bekijk onze modellen voor jouw carport

Carport Ver
Carport Style
Carport Planus
Carport Krom
Carport Arcus

Een aluminium carport met berging

Als verdeler en producent van carports en (terras)overkappingen staan wij in voor de verkoop en installatie van uw op maat gemaakte carport.

Het systeem is opgebouwd uit aluminium steunpalen met een dakbedekking van polycarbonaat of glas, terwijl voor de montage RVS bouten worden gebruikt waardoor alles gemakkelijk demonteerbaar blijft.

Wie ervoor kiest om onder of naast de carport bijkomend een tuinhuis of bergruimte te creëren opteert voor extra luxe. Wij maken de berging dicht aan de hand van aluminium planchetten en installeren zelfs verlichting indien gewenst, voor nog extra gebruiksgemak.

Aluminium carport van Poortservice: model Style

Een aluminium carport met tuinhuis, altijd op maat

Een carport van Poortservice is een op maat gemaakte constructie die een andere vorm van bescherming biedt dan een garage voor uw mobilhome.

De basisstructuur bestaat uit een afdak dat ondersteund wordt door één of meerdere zijwanden of palen. Het prijskaartje van een carport is bijgevolg een stuk lager dan een garage omwille van de eenvoud van constructie en materiaal.

Het is er ook lichter dan in uw garage. U heeft ook meer ruimte zodat u de portieren van de camper probleemloos en volledig kan openen.

Wij maken uw carport op maat van uw wensen. Wie dus op zoek is naar een carport met berging, een dubbele carport of een carport met een tuinhuis, kan eveneens bij ons terecht. Laat u inspireren door onze realisaties hieronder of neem onmiddellijk contact met ons op zodat we uw project samen kunnen bespreken.

Wilt u een carport met berging?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons om te bekijken hoe we voor jullie wagens een geschikte overkapping kunnen maken. Door onze technische kennis en onze deskundige montagewerken wordt de carport op maat gemaakt van uw auto en uw andere eigendommen. Want alle afmetingen en constructies zijn mogelijk.

Bekijk onze realisaties

Carport met aansluitend een terrasoverkapping
Moderne Carport in Aluminium
Carport met tuinhuis
Plaatsen van carport met aansluitend een berging