Tuinafsluiting

Tuinafsluiting

Wij bieden je de mogelijkheid om van je tuin een plek te maken waar het niet alleen aangenaam en rustig vertoeven is, maar waar je je ook veilig voelt.

Wij zijn jouw partner voor elke mogelijke tuinafsluiting in en om je tuin. Ons aanbod bevat afsluitingen voor de tuin, huisdieren, weiden, industrieterreinen, sierpoorten, kippenrennen, schapenweiden, enz… voor alles is er een pasklare oplossing.

Tuinafsluitingen: prachtig tuinscherm voor extra privacy

Bekijk enkele voorbeelden van tuinafsluitingen

Een tuinafsluiting met draad

Onze draadproducten zijn van een uitstekende kwaliteit met 10 jaar garantie. Draad, palen en toebehoren zijn gegalvaniseerd en geplastificeerd in tal van standaard kleuren. De tuinpoorten en sierpoorten die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in heel wat standaardmaten zodat ze passen bij elke draadhoogte.

Voor een tuinafsluiting kom je met je plan tot bij ons en wij overlopen wat je allemaal nodig hebt en bestellen vervolgens de nodige materialen. Je hoeft geen ervaring te hebben met het plaatsen van afsluitingen om je project zelf uit te voeren! Bij levering of afhaling geven wij je vakkundig advies met een heus stappenplan om je tuinafsluiting op een correcte manier te plaatsen.

Een tuinafsluiting plaatsen?

Kom ons aanbod van tuinafsluitingen (draad, alu, hout, steenkorven,…) bekijken in onze showroom in Puurs-Sint-Amands. Afhalingen en leveringen gebeuren steeds vanuit ons centraal magazijn.

Doordat de afmetingen van sommige producten wel eens kunnen oplopen tot 6 m (bovenbuizen) moet je bedenken of je dit al dan niet zelf kan vervoeren.

Indien dit niet lukt, kunnen wij dit aan huis afleveren.

Tuinafsluitingen plaatsen: altijd op maat

Een tuinafsluiting op maat verhoogt niet alleen de privacy en veiligheid van je huis en je gezin. Het biedt ook een esthetische uitstraling die perfect past bij jouw tuinontwerp en kan de waarde van je woning verhogen. Wil jij ook een tuinafsluiting op maat?