Poortservice
Tuinpoort

Tuinpoort

Hekken & poorten

Tuinpoorten zijn de meest voorkomende oplossing om je tuin veilig en mooi af te sluiten. Een tuinpoort geeft je dat extra gevoel van privacy en zorgt ervoor dat je kinderen en huisdieren er veilig kunnen rondlopen.

Of je woning nu een moderne, klassieke of tijdloze uitstraling heeft, Poortservice heeft altijd wel een tuinpoort die net dat extra meer aan je woning geeft.

De meeste modellen worden op maat gemaakt en aangepast aan de wensen van de klant. Jouw wens is onze richtlijn om tot een prachtig resultaat te komen.

alu tuinpoort van Poortservice

Bekijk enkele voorbeelden van tuinpoorten

Tuinpoorten

Hedendaags, retro, modern of klassiek, in aluminium, staal of liever hout geen enkele keuze is onmogelijk bij Poortservice! Al onze tuinpoorten worden professioneel gelakt in de gewenste kleur.

Kies je voor een manueel te openen poort of liever een geautomatiseerde poort, ook hier zijn de keuzes onbeperkt.

Wij bieden talloze technieken en opties aan om je wensen te verwezenlijken.

tuinpoort en hekwerk van Poortservice

Een tuinpoort op maat

Een tuinpoort op maat is niet alleen veilig en mooi, maar ook functioneel. De tuinpoort kan worden gebouwd op verschillende hoogtes en breedtes, met of zonder inkijk. Bovendien kan de poort ook worden uitgerust met verschillende sluitsystemen, waaronder een sleutelslot, codeklavier of een automatisch systeem.