Terrasoverkapping

Terrasoverkappingen
in aluminium

Een heel jaar door genieten van je terras ongeacht welk weer het is, dat kan dankzij een overkapping of afdak op maat van Poortservice.

Bescherm uzelf tegen regen, wind of zonlicht en geniet elk seizoen van het buitengevoel die onze overkappingen u bieden. U kan kiezen tussen een aangebouwde of een vrijstaande terrasoverkapping. Een losse terrasoverkapping zorgt ervoor dat u een groter stuk van uw tuin benut.

Vergroot uw leefcomfort ongeacht het weer.
Dankzij onze verschillende opties kan u het terras gebruiken van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat.

Terrasoverkapping in aluminium, model Planus

Welke moderne terrasoverkapping is jouw favoriet?

Terrasoverkapping Arcus
Terrasoverkapping Krom
Terrasoverkapping Planus
Terrasoverkapping Style
Terrasoverkapping Ver

Aluminium terrasoverkapping op maat

U kan uw terrasoverkapping voorzien van verlichting, verwarming en luidsprekers zodat u een extra leefruimte creëert.

Om uw aluminium terrasoverkapping dicht te maken aan een of meerdere kanten, hebben we verschillende opties die we graag toelichten en uitvoerig bespreken zodat er een persoonlijke creatie ontstaat waarvan u optimaal kan genieten tijdens alle seizoenen.

U heeft een feestje en nodigt vrienden uit voor een gezellige barbecue en het begint plots te regenen! Geen paniek, uw gasten kunnen gewoon blijven zitten en verder feesten. Ook de tuinmeubelen worden niet nat onder uw overkapping zodat deze langer meegaan en ook het hele jaar kunnen blijven staan. Een afdak in uw tuin creëert een extra leefruimte die veel zal benut worden.

terrasoverkapping op maat, model ARCUS
Aluminium carport van Poortservice: model Style

Een aluminium overkapping

Er zijn redenen genoeg om te kiezen voor een op maat gemaakte, kwalitatief hoogstaande aluminium overkapping van Poortservice.

Om een keuze te maken qua grootte, doel en budget willen wij u graag helpen in het project dat u graag verwezenlijkt ziet worden. Door onze technische kennis en deskundige montagewerken wordt uw droom geplaatst zoals jullie dat wensen.

Een overkapping in uw tuin.

Wij bouwen een afdak op maat van uw wensen en noden. Zoals u kan zien in de onderstaande realisaties, kan dat op veel verschillende manieren. Door een vaste overkapping aan huis, maar ook door een losstaand afdak, al dan niet voorzien van zijwanden in het materiaal van uw keuze.

Bekijk onze realisaties

Plaatsen van overkapping met schuifbare padouk houten wand
Terrasoverkapping met bergruimte