Terrasoverkapping Style

Terrasoverkapping Style

Deze aluminium terrasoverkapping heeft een vaste ondoorzichtbare 40mm geïsoleerde dakplaat. Het is een terrasoverkapping die zorgt voor schaduw. . Kies de kleur die aansluit bij je ramen en deuren, zodat je een mooi geheel krijgt waar je het hele jaar door van kan genieten.

Een terrasoverkapping in aluminium is een duurzame en sfeervolle toevoeging aan uw huis. Aluminium is bestand tegen de meest barre weersomstandigheden en weerstaan roest en corrosie.

Aluminium terrasoverkapping STYLE

Met deze aluminium terrasoverkapping, model STYLE, kunnen wij overkappingen maken die meegaan met de schuine zijde van de terras. Dit heeft als voordeel dat ook schuine hoeken en schuine zijdes uitgewerkt kunnen worden. Men kan het terras volledig overkappen ook als er een schuine zijde in de oppervlakte zit. Net als onze andere overkappingen kan ook dit afdak gelakt worden in de RAL kleur van uw keuze. Zo past ze perfect bij uw ramen en deuren of vormt ze net het perfecte contrast.

Kies voor je voor een schaduwrijke, ondoorzichtbare dakbedekking dan ben je met dit model op het juiste adres. Door zijn isolatie heeft men onder de overkapping ook geen condens druppels in de winter. 

 

terrasoverkapping met houten wand

Ontdek het model

Ik ben geïnteresseerd in de Terrasoverkapping Style

Ontdek onze andere modellen

Terrasoverkapping Arcus
Terrasoverkapping Krom
Terrasoverkapping Planus
Terrasoverkapping Ver