carport mobilhome

Een carport voor uw mobilhome


Poortservice maakt ook carports waaronder uw camper een veilig onderkomen vindt.

Bescherm uw motorhome tegen de weersomstandigheden door een op maat gemaakte overkapping.

Zo blijft uw mobilhome in prima conditie voor de volgende uitstap. Fijne vakantie alvast!

Bekijk onze modellen voor jouw carport

Carport Ver
Carport Style
Carport Planus
Carport Krom
Carport Arcus

Aluminium carports

Als verdeler en producent van carports en (terras)overkappingen staan wij in voor de verkoop en installatie van uw op maat gemaakte carport of (terras)overkapping.

Het systeem is opgebouwd uit aluminium steunpalen met een dakbedekking van polycarbonaat of glas, terwijl voor de montage RVS bouten worden gebruikt waardoor alles gemakkelijk demonteerbaar blijft.

Het is perfect mogelijk om onder de carport bijkomend een tuinhuis of bergruimte te creëren. Deze maken wij dicht aan de hand van aluminium planchetten en kan voorzien worden van een (schuif)deur met klink en slot.

Aluminium carport van Poortservice: model Style

Een carport op maat

Een carport van Poortservice is een op maat gemaakte constructie die een andere vorm van bescherming biedt dan een garage voor uw mobilhome.

De basisstructuur bestaat uit een afdak dat ondersteund wordt door één of meerdere zijwanden of palen. Het prijskaartje van een carport is bijgevolg een stuk lager dan een garage omwille van de eenvoud van constructie en materiaal.

Het is er ook lichter dan in uw garage. U heeft ook meer ruimte zodat u de portieren van de camper probleemloos en volledig kan openen.

Wij maken uw carport op maat van uw wensen. Wie dus op zoek is naar een carport met berging, een dubbele carport of een carport met een tuinhuis, kan eveneens bij ons terecht. Laat u inspireren door onze realisaties hieronder of neem onmiddellijk contact met ons op zodat we uw project samen kunnen bespreken.

Wilt u een carport voor uw camper?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons om te bekijken hoe we voor uw mobilhome een geschikte overkapping kunnen maken. Door onze technische kennis en onze deskundige montagewerken wordt de carport op maat gemaakt van uw voertuig, want alle afmetingen en constructies mogelijk.

Bekijk onze realisaties

Carport met aansluitend een terrasoverkapping
Carport met tuinhuis
Plaatsen van carport met aansluitend een berging
Moderne Carport in Aluminium