dubbele carport

Een dubbele carport

Dubbele carport met berging of zonder

Poortservice maakt ook een dubbele carport waaronder twee voertuigen gemakkelijk een plaats vinden, al dan niet met een bijhorende berging.

Bescherm uw auto’s tegen alle weersomstandigheden door een op maat gemaakte overkapping. Of laat uw dubbele carport onmiddellijk voorzien van een berging waarin ook de fietsen en het tuinmeubilair een veilig plaatsje vindt.

Kies het model dat het beste past bij uw woning of stijl en wij zorgen voor de perfecte afwerking.

Bekijk onze modellen voor jouw carport

Carport Ver
Carport Style
Carport Planus
Carport Krom
Carport Arcus

Een dubbele carport in aluminium

Als verdeler en producent van carports en (terras)overkappingen staan wij in voor de verkoop en installatie van uw op maat gemaakte carport.

Het systeem is opgebouwd uit aluminium steunpalen met een dakbedekking van polycarbonaat of glas, terwijl voor de montage RVS bouten worden gebruikt waardoor alles gemakkelijk demonteerbaar blijft.

Het is bovendien perfect mogelijk om onder of naast de carport bijkomend een tuinhuis of bergruimte te creëren. Deze maken wij dicht aan de hand van aluminium planchetten en kan voorzien worden van een (schuif)deur met klink en slot.

Aluminium carport van Poortservice: model Style

Een dubbele carport aan huis

Een carport van Poortservice is altijd een op maat gemaakte constructie die een andere vorm van bescherming biedt dan een garage.

De basisstructuur bestaat uit een afdak dat ondersteund wordt door één of meerdere zijwanden of palen. Het prijskaartje van een dubbele carport is daardoor een stuk lager dan van een dubbele garage omwille van de eenvoud van constructie en materiaal.

Het is er ook lichter dan in uw garage. U heeft ook meer ruimte zodat u de portieren van de auto’s probleemloos en volledig kan openen.

Wij maken uw carport op maat van uw wensen. Wie dus op zoek is naar een dubbele carport met berging of zonder, of naar een dubbele carport aan huis, kan eveneens bij ons terecht. Laat je inspireren door onze realisaties hieronder of neem onmiddellijk contact met ons op zodat we uw project samen kunnen bespreken.

Wilt u een dubbele carport?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons om te bekijken hoe we voor jullie wagens een geschikte overkapping kunnen maken. Door onze technische kennis en onze deskundige montagewerken wordt de carport op maat gemaakt van uw auto’s, of het er nu twee, drie, of meer zijn. Want alle afmetingen en constructies zijn mogelijk.

Bekijk onze realisaties

Plaatsen van carport met aansluitend een berging
Carport met tuinhuis
Carport met aansluitend een terrasoverkapping
Moderne Carport in Aluminium