TUINAFSLUITINGEN

Previous
Next

Een tuinafsluiting

Wij bieden u de mogelijk om van uw tuin een plek te maken waar het niet alleen aangenaam en rustig vertoeven is maar waar u zich ook veilig voelt.  

Wij zijn uw partner voor al uw afsluitrealisaties in en om uw tuin. Ons aanbod bevat afsluitingen voor de tuin, huisdieren, weiden, industrieterreinen, sierpoorten, kippenrennen, schapenweiden, enz… voor alles is er een pasklare oplossing.

Meer informatie nodig? 
Of wilt u een offerte?

Een tuinafsluiting met draad

Onze draadproducten zijn van een uitstekende kwaliteit met 10 jaar garantie. Draad, palen en toebehoren zijn gegalvaniseerd en geplastificeerd in tal van standaard kleuren. De tuinpoorten en sierpoorten die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in heel wat standaardmaten zodat ze passen bij elke draadhoogte.

Voor uw tuinafsluiting komt u met uw plan tot bij ons en wij overlopen wat u allemaal nodig heeft en bestellen zoals afgesproken de nodige materialen. U hoeft heus geen ervaring te hebben met het plaatsen van afsluitingen om uw project uit te voeren! Bij levering of afhaling geven wij u vakkundig advies met een heus stappenplan om uw afsluiting op een correcte manier te plaatsen.

Kom ons aanbod van tuinafsluitingen (draad, alu, hout, steenkorven,…) bekijken in onze showroom te Puurs – Sint-Amands. Afhalingen en leveringen gebeuren steeds vanuit ons centraal magazijn.

Daar de afmetingen van sommige producten wel eens kunnen oplopen tot 6 m (bovenbuizen) moet u rekening houden of u dit al dan niet kan vervoeren.

Indien dit niet lukt kunnen wij dit tot aan uw project vervoeren en afleveren.