Terrasoverkappingen

Previous
Next

Een heel jaar door genieten van je terras, ongeacht welk weer het is, dat kan dankzij een overkapping van Poortservice.

Bescherm uzelf tegen regen, wind of zonlicht en geniet elk seizoen van het buitengevoel die onze overkappingen u bieden. 
Vergroot uw leefcomfort ongeacht het weer.
Dankzij de verschillende opties kan u het terras gebruiken van ’s ochtends tot ’s avonds laat.

Meer informatie nodig? 
Of wilt u een offerte?

U kan uw terrasoverkapping voorzien van verlichting, verwarming en luidsprekers zodat u een extra leefruimte creëert. Om uw terrasoverkapping dicht te maken hebben we verschillende opties die we graag toelichten en uitvoerig bespreken zodat er een persoonlijke creatie ontstaat waarvan u optimaal kan genieten tijdens alle seizoenen.

U hebt een feestje en nodigt vrienden uit voor een gezellige barbecue en het begint plots te regenen! Geen paniek, uw gasten kunnen gewoon blijven zitten en verder feesten. Ook de tuinmeubelen worden niet nat onder uw overkapping zodat deze langer meegaan en ook het hele jaar kunnen blijven staan.

Kortom er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een kwalitatief hoogstaande aluminium overkapping van Poortservice. Alle kleuren zijn verkrijgbaar zodat deze bij uw bestaande ramen en deuren passen. Alle aluminium onderdelen zijn gepoedercoat zodat men deze nooit meer hoeft te schilderen.

Om een keuze te maken qua grootte, doel en budget willen wij u graag helpen in het project dat u graag verwezenlijkt ziet worden. Door onze technische kennis en deskundige montagewerken wordt uw droom geplaatst zoals u dat wenst.