CARPORTS

Previous
Next

Aluminium carports

Als verdeler en producent van carports en (terras)overkappingen staan wij in voor de verkoop en installatie van uw op maat gemaakte carport of (terras)overkapping.

Het systeem is opgebouwd uit aluminium steunpalen met een dakbedekking van polycarbonaat of glas, terwijl voor de montage RVS bouten worden gebruikt waardoor alles gemakkelijk demonteerbaar blijft.

Het is perfect mogelijk om onder de carport een tuinhuis of bergruimte te creëren. Deze maken wij dicht met behulp van aluminium planchetten en kan voorzien worden van een (schuif)deur met klink en slot.

Meer informatie nodig? 
Of wilt u een offerte?

Een carport op maat

Een carport is een soort garage, een op maat gemaakte constructie die een andere vorm van bescherming biedt dan een garage voor één of meerdere voertuigen, mobilhome of caravan.

De basisstructuur bestaat uit een afdak dat ondersteund wordt door één of meerdere zijwanden of palen. Het prijskaartje van een carport is daardoor een stuk lager dan een garage omwille van de eenvoud van constructie en materiaal. 

Het is er ook lichter dan in uw garage. U heeft ook meer ruimte zodat u de portieren van de auto probleemloos en volledig kan openen.
Zelfs een (brom)fiets naast een auto plaatsen kan zonder problemen vermits er onder een carport een zee van ruimte voorhanden is.

De voordelen van een carport

Veel bestuurders denken dat een gesloten ruimte een betere beschermplaats is voor de auto. Dat klopt slechts voor een deel, zeker als het gaat om het wegbergen van een natte auto.

  • In een gesloten garage kan het vocht niet weg zodat er dampvorming ontstaat, iets wat in een carport niet het geval is. 
  • Door de constante luchtcirculatie wordt de wagen droog geblazen. Zeker wanneer er een wand is voorzien aan de regenzijde, meestal het zuidwesten. 
  • Roestvorming krijgt hierdoor minder kans! U zal ook geen ijs moeten krabben in de winter.

Om een keuze te maken qua grootte, doel en budget willen wij jullie graag verder helpen in het project dat jullie graag verwezenlijkt zien worden. Door onze technische kennis en onze deskundige montagewerken wordt uw droom naar julllie wens geplaatst.  Al onze carports worden op maat gemaakt, hierdoor zijn alle afmetingen en constructies mogelijk.

Een carport met berging

Wij maken uw carport op maat van uw wensen. Wie dus op zoek is naar een carport met berging, een dubbele carport of een carport met een tuinhuis, kan eveneens bij ons terecht. Laat je inspireren door onze realisaties hieronder of neem onmiddellijk contact met ons op zodat we uw project samen kunnen bespreken.